0268 470 521 0722 253 279

Sejur Napoli

440 EUR / pers.
Rezerva acum

Sejururi

Zbor din Bucuresti pana la Napoli.
Sorrento, Amalfi, Capri, Ischia, Vezuviu, Pompei

Ziua 1 | BUCURESTI –NAPOLI Intalnire cu insotitorul de grup la ora 11:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B143 cu destinatia Napoli. Decolare la ora 13:00, sosire la Napoli la ora 14:05. De la aeroport plecam spre oras unde vom face un tur panoramic : Piazza del Plebiscito cu biserica San Francesco di Paola si Palatul Regal, Teatro San Carlo, galeria Umberto I Castel Nuovo (Maschio Angioino) s.a. Transfer la hotelul dvs. situat centreal. Timp liber pentru a explora centrul vechi al orasului Spaccanapoli, inclus in patrimoniul UNESCO. Cazare hotel Palazzo Salgar 4* situat central sau similar Napoli.

Ziua 2 | COASTA AMALFITANA: SORRENTO - AMALFI Mic dejun. Program liber pentru odihna sau, optional Excursie pe Coasta Amalfitana - una dintre cele mai frumoase portiuni ale tarmului Marii Tireniene, impresionand prin peisajele naturale spectaculoase si prin localitatile pline de istorie. Ajungem in Sorrento – o statiune extrem de populara si ne vom imbarca in ambarcatiunile ce ne vor purta de-a lungului coastei. Positano este primul nostru popas descris ca fiind "un loc de vis ce nu pare cu adevarat real atunci cand esti acolo, dar care devine real si tentant odata ce ai plecat". Cu o personalitate vibranta, cu casele sale viu colorate amplasate pe coasta abrupta si treptele ce fac legatura intre ele, cu stradutele inguste, acest pitoresc orasel ne va fermeca cu siguranta. Ne continuam periplul de-a lungul coastei si vom debarca Amalfi - cel mai mare oras al coastei. Deoarece orasul s-a dezvoltat gratie comertului cu porturile din Orient, arhitectura din Amalfi reflecta o importanta influenta maura. Domul din Amalfi, construit In secolul al IX-lea, reprezinta cel mai important monument al acestui oras si pastreaza nenumarate comori. Portile de bronz au fost turnate In Constantinopol In jurul anului 1000, ele fiind cele mai vechi porti ale unei biserici din Italia. Intoarcere la hotel, Cazare hotel Palazzo Salgar 4* sau similar Napoli.

Ziua 3 | INSULA CAPRI SI ANA CAPRI Mic dejun. Program liber sau, optional Excursie in Insula Capri - insula sirenelor, cum o numeau grecii. Frumusetea ei deosebita, apele turcoaz si Grota Albastra au transformat-o intr-un adevarat simbol turistic al Italiei. Vizitam satul Capri, fondat in jurul modernei Piazza Umberto I. Strazile imprejmuitoare abunda in cafenele, magazine de suvenire si boutique-uri de renume. Continuam cu Anacapri, un sat mult mai linistit ce ne va fermeca cu privelisti spectaculoase. Intoarcere cu ferry-boat-ul la Napoli. Cazare hotel Palazzo Salgar 4* sau similar Napoli.

Ziua 4 | INSULA ISCHIA Mic dejun. Program liber pentru odihna sau, optional Excursie in Insula Ischia - cea mai mare din grupul celor trei insule din Golful Napoli, alaturi de Insula Capri si Insula Procida. Cu bogate resurse naturale, precum izvoare termale, noroaie vulcanice si ape minerale, insula este o adevarata comoara. Coasta insulei reprezinta un loc ideal de relaxare la plaja si in apele marii, iar interiorul muntos este numai bun pentru drumetii. De asemenea, o alta atractie o reprezinta si cel mai mare oras al insulei, oras ce ii poarta numele - Ischia. Acesta are doua centre: Ischia Porto - centrul comercial si poarta denumirea portului principal si Ischia Ponte - zona ce include si inconjoara podul ce leaga Castelul Aragonez de insula. Acest castel este una dintre cele mai remarcabile atractii ale insulei Ischia si este construit pe o stanca de magma solidificata legata de mal prin intermediul unui pod de piatra. Castelul Aragonez se afla la aproximativ 113 m altitudine, unde se poate ajunge fie urcand pe magarusi, fie cu un ascensor modern. De pe terasele castelului poti admira la orizont varful Vezuviului si celelalte doua insule ale golfului Napoli: Capri si Procida. Intoarcere cu ferry-boat-ul la Napoli. Cazare hotel Palazzo Salgar 4* sau similar Napoli.

Ziua 5 | NAPOLI – VEZUVIU – POMPEI Mic dejun. Astazi vom efectua o excursie inclusa pe Vezuviu, cel mai cercetat vulcan activ din lume si singurul vulcan activ al continentului european. Acesta a ramas in istorie prin eruptia catastrofala din perioada antica a lui Pliniu cel Batran in 79 d.Hr., cand a devastat prosperele orase romane Pompei si Herculaneum, ucigand mii de persoane. Ajungem la Pompei, conservat pentru posteritate de eruptia din anul 79 d.Hr, cand cladirile si o parte din locuitorii sai au fost ingropati sub un munte de cenusa si materii vulcanice. Biletul de intrare de aproximativ 15 euro/persoana se achita la fata locului. Transfer catre hotel. Cazare hotel Palazzo Salgar 4* sau similar Napoli.

Ziua 6 | NAPOLI - BUCURESTI Mic dejun. Formalitati de check out si timp liber pana la ora transferului catre aeroport. Se pot vizita fabuloasele muzee si biserici din Napoli : Palatul si Galeria Nationala de Capodimonte – una din cele ami valoroase pinacoteci din italia si aparatmente regale, Muzeul National de Arheologie, o vizita care o completeaza pe cea de la Pompei, vastul complex al Catacombelor San Gennaro, Cappella Sansevero – monument singular de arta, Sant'Anna dei Lombardi, San Giovanni a Carbonara sau Santa Chiara.

Pentru plecarile din 27.06 si 08.08 : Imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B144 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:50 si sosire pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 17:45. Pentru plecarile din 23.07 si 27.08 : Imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B144 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 21:20 si sosire pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00:15 (a doua zi) Sfarsitul pachetului de servicii.

Date de plecare: 27 Iunie, 23 Iulie, 08 August, 27 August

Servicii incluse: • Zboruri directe Bucuresti => Napoli => Bucuresti, Compania Blue Air • *Bagaj inclus: 1 piesa de bagaj de cala in limita a 32 de kilograme 1 piesa de bagaj de mana in limita a 10 kilograme • 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Palazzo Salgar 4* situat central in Napoli sau similar • Transfer aeroport – hotel – aeroport • Tur de oras Napoli • Excursie de 1 zi la Vezuviu si Pompei • Ghid local la Pompei • Insotitor de grup roman

Servicii neincluse: • Taxele de aeroport, combustibil si bagaj*: 160 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare) • Taxele de oras - se achita exclusiv la receptia hotelurilor • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul) • intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale • bacsis recomandat pentru soferi si ghizi locali: 4-5 Euro/persoana/zi (sofer + ghid local)

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 18 participanti) • Excursie in Insula Capri si Ana Capri Tarif: 90 Euro/persoana si include: transport ferry-boat Napoli-Marina Grande Capri, ghid local, bilet la autobuzul local pentru Ana Capri, ghid roman insotitor. • Excursie in Insula Ischia Tarif: 80 Euro/persoana si include: transport ferry-boat Napoli-Insula Ischia, ghid local pentru tur panoramic al Insulei Ischia, ghid roman insotitor • Excursie pe Coasta Amalfitana la Positano si Amalfi Tarif: 65 Euro/persoana si include: transport minibús de maxim 21 de locuri (autocarele mai mari de 22 de locuri nu au acces in Positano), vizite cu insotitorul de grup in Positano si Amalfi (cate doua ore in fiecare) Nota: Pentru mai mult de 21 de participanti pe aceasta excursie, excursia se va organiza autocarul pana in Sorrento si de acolo cu vaporasul la Positano si Amalfi, iar costul va fi de aprox. 95 Euro/persoana

Tipuri de servicii si preturi (alege un serviciu pentru a continua)

Serviciu
Adulti/Copii
Perioade
 
Pret
Dubla
Zbor din Bucuresti pana la Napoli.
Package
2 adulti
88000 EUR / 5 nopti
Dubla
Zbor din Bucuresti pana la Napoli.
Package
2 adulti
96000 EUR / 5 nopti

Rezervare online