Mera Onix

Cap Aurora, Romania
de la
EUR14344EUR
2 adulti

Amplasare:: in partea sudica a statiunii, la 30 m de plaja;
Resort:: 700 de locuri in 350 de spatii de cazare, modern, elegant, restaurant, bar la piscina, beach bar, piscina 600 mp, piscina pentru copii cu apa incalzita si o adancime maxima de 50 cm, kids club, parcare, program artistic, parcare;
Camere:: modere si elegante, decorate in culori calde;
duble matrimoniale: 15 mp, pat matrimonial 180/190 cm, sistem de acces in camera pe baza de cartela/bratara, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, prosoape de plaja, balcon, minibar contra cost;
apartament junior, aprox 30 mp: cameră de zi, cu canapea extensibilă și dormitor cu pat matrimonial, o singura baie; sistem de acces in camera pe baza de cartela/bratara, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, prosoape de plaja, balcon, minibar contra cost;

Servicii de masa:: all inclusive;
Programul de funcționare al restaurantului Mera:
o micul dejun se servește zilnic între orele 7.00-09:30
o prânzul se servește zilnic între orele 12:30 -14:30;
o gustarea se servește zilnic între orele 10:30 – 12:00; 16:00 – 18:30
o cina se servește zilnic între orele 19:00-21:00
Programul de entertainment de pe terasa Restaurantului Mera Onix se va desfășura zilnic între orele 19:00 și 22:30. În incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o ținută decentă, fără obiecte și accesorii de plaja. Este interzisă părăsirea restaurantului sau terasei cu alimente și/sau băuturi, veselă, tacâmuri, etc.
Important:
Cazarea se efectuează începând cu ora 16.00, iar eliberarea camerelor se realizează până cel târziu la ora 12:00. Serviciile din ziua sosirii încep cu prânzul, moment în care veți primi brățara care vă oferă acces la facilitățile resortului menționate în pachetul all inclusive.
Check-out-ul se realizează cel târziu la ora 12:00 și presupune predarea cardurilor de acces și a brățarilor. După această oră nu va mai fi permis accesul la facilitățile resortului. La solicitarea clienților și în funcție de camerele disponibile, se poate depăși ora de eliberare a camerei cu cel mult 6 ore peste ora 12.00, contra cost (50% din tariful afișat la recepție). Depășirea cu mai mult de 6 ore se taxează 100% din tariful afișat la recepție. Bagajele pot fi păstrate la camera de bagaje timp de cel mult 24 de ore, fără plată.
Cazarea se face pe baza unui act de identitate (carte identitate, pașaport, certificat de naștere în cazul copiilor) și a voucher-ului emis de agenție, însoțit de prezenta anexă, semnată de agent și de către turist. Alocarea camerelor se face în funcție de disponibilitatea Resortului din ziua cazării. Din acest motiv nu se poate garanta o camera pe un anumit etaj, cu o anumita pozitionare, camere alăturate. Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor, pe care Resortul încearcă să le onoreze în limita disponibilităților.
Hotelul nu percepe taxă pentru parcare și nici nu reține locuri pentru turiști. Parcarea este gratuită în limita disponibilității. Parcarea nu este pazita in mod special si prin urmare Resortul nu este responsabil pentru paza juridica a autoturismului sau a bunurilor din acesta.
Fumatul este interzis în incinta hotelului, exceptând balcoanele camerelor și spațiile din hotel amenajate/dotate cu scrumiere. Turiștii care nu respectă această regulă vor suporta rigorile legii nr. 15/2016 (amendă de la 100 lei la 500 lei).
Este interzis accesul cu animale de companie în incinta hotelului. Mera Onix are dreptul să refuze cazarea clienților însoțiți de animale de companie sub sancțiunea anulării rezervării și a plății unei penalități, echivalentul a 50% din valoarea intregului sejur rezervat.; aceiași sancțiune se aplică și în cazul în care se constată prezența în hotel a animalelor sau păsărilor de companie după efectuarea cazării.
Tarifele includ:  cazare cu all inclusive, comisionul agentiei si TVA; patul suplimentar pentru copii sau al treilea adult nu este este inclus in tarife; pat suplimentar 77 lei/noapte;

Conditii de plata::
rezervari early booking - 100% pana la data limita early booking;
rezervari standard - 50% la data rezervarii, diferenta cu minim 15 zile inainte de data inceperii sejurului;
Conditii de anulare, penalitati::
Anulare rezervari early booking: rezervarile sunt nerambursabile
Anulare rezervari standard:
Dupa data confirmarii rezervarii si 16 de zile inainte de data inceperii sejurului penalizarea este de 50%;
In intervalul 15 si 0 zile inainte de data inceperii sejurului, neprezentarea la hotel sau eliberarea camerelor inainte de expirarea sejurului se retine 100% suma achitata;In cazul neprezentarii clientilor la data mentionata in contract/voucher, rezervarea se anuleaza pentru intreg sejurul cu retinerea penalitatilor de 100%.

vezi mai multe

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!