Bavaria Blu

Mamaia, Romania
Mamaia

Amplasare: in partea sudica a statiunii Mamaia, la 20 m de plaja;
Hotel: cinci etaje, deschis permanent, Wi-Fi, centrala termica, restaurant Ferdinand Magellan (650 locuri) cu acces catre terasa si gradina interioara, doua baruri Colombo si Marco Polo, business corner, salon de masaj, piscina incalzita cu o zona amenajata pentru copii, plaja privata, zona de relaxare, locuri de joaca pentru copii, parcare;
Foisorul Dias, placut si relaxant, cu design natural, este cadrul perfect pentru mese de pranz, cocktail-uri, cine romantice sau evenimente corporate.

Camere:
Dubla parter cu terasa si vedere spre piscina/ dubla standard fara balcon si vedere spre parcare sau gradina interioara(etaje1-4) / dubla standard cu balcon si vedere spre parcare sau gradina interioara (etaje 1 si 2)/ dubla cu vedere spre mare (etaje 1 si 2) - 22 mp, pat matrimonial 180 x 200 cm sau twin 90 x 200 cm; capacitate de cazare maxima: 2 adulti si 1 copil (0-5.99 ani)
Studio cu balcon si vedere spre parcare sau gradina interioara/ studio cu vedere spre mare: - 32 mp,  1 dormitor cu pat matrimonial 180 x 200 cm sau twin 90 x 200 cm si un living cu o canapea extensibila 130 x 190 cm, legatura facandu-se cu arcada (fara usa intre ele); capacitate de cazare maxima: 2 adulti si 2 copii (0-13.99 ani) sau 3 adulti;
Facilitati camere duble si studiouri: internet Wi - fi , telefon, smart TV / TV LCD prin cablu, birou de lucru, seif, minibar, mocheta, climatizare centralizata, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum; Baie: cabina de dus, priza, oglinda cosmetica, uscator de par, set igiena, papuci si halat de baie; 
Dubla deluxe standard cu balcon cu vedere spre parcare sau gradina interioara/ dubla deluxe cu vedere spre mare, etaj 5 - 33 mp si 12 mp balcon, pat matrimonial 180 x 200 cm; capacitate de cazare maxima: 2 adulti; 
Facilitati camere duble deluxe: internet Wi - fi , telefon, smart TV / TV LCD prin cablu, birou de lucru, seif, minibar, mocheta, climatizare centralizata, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum; Baie: 
jacuzzi cu hidromasaj, TV si radio rezistent la apa, priza modulara, oglinda cosmetica, uscator de par, set igiena, papuci si halat de baie; 
Servicii de masa: mic dejun bufet in perioadele 22.04-16.06.22, 11.09-01.10.22, pensiune completa bufet in perioada 17.06-10.09.22; 
Tarifele includ: serviciile de cazare si masa prezentate, acces la plaja privata, wi-fi nelimitat in toata locatia, loc de parcare (in limita locurilor disponibile), acces gratuit la piscina exterioara incalzita, acces gratuit la plaja Blanco Beach by Bavaria Blu, prosoape si sezlonguri pe plaja, comisionul agentiei si TVA; 
Tarifele nu includ: taxa de statiune, 1% din tariful primei nopti de cazare, alte taxe stabilite de Consiliul Local; se achita la receptie; produsele din minibar, serviciu de room-service, servicii de la barul din lobby, servicii de masaj si servicii de spalatorie/calcatorie 
Alte informatii:

Politica de check-in/check-out: 
- Ziua hoteliera incepe de la ora 17.00 (ora de la care camera poate fi ocupată / check-in). 
- Ziua hoteliera se termina pana la ora 12.00 (ora pana la care trebuie eliberata camera / check-out) 
- Alocarea camerelor se face pornind de la disponibilitatea existenta la momentul check in-ul. Hotelul nu garanteaza alocarea camerelor pe un anumit etaj/sector, alocarea camerelor alaturata sau a unei anumite camere. 
- Late check out-ul sau prelungirea sejurului se anunta la Receptia hotelului cu cel putin 24 ore inainte; valoarea late check-out-ului este stabilit in functie de perioada solicitarii. Ambele sunt negarantate si depind de disponibilitatea existenta la momentul respectiv. 
- Hotelul dispune de o camera pentru bagaje pentru depozitarea acestora, in cazul in care turistul ajunge la hotel inainte de ora check in-ului sau pentru alte situatii. Bagajele pot fi tinute timp de cel mult 24 de ore, fără extra costuri. 
Politica pet/animale de companie: Este interzis accesul cu animalele de companie în incinta hotelului, indiferent de talia acestora. 
Politica fumatului: Camerele hotelului sunt exclusiv pentru nefumatori. Pentru fumatori sunt amenajate spatii speciale - foisor, terase. 
Politica pentru echipamente: Echipamentele folosite drept mijloc de transport, precum carucioare pentru copii si biciclete, se vor depozita intr-un spatiu de depozitare special alocat. Acestea nu pot fi introduse si depozitate in camerele in care se vor caza turistii. Nerespectarea acestei reguli poate rezulta in refuzul la cazare sau incetarea cazarii turistului, fara alte sanctiuni asupra Prestatorului. 
Acces parcare: Hotelul pune la dispozitia turistilor spatii de parcare, in limita locurilor disponibile. Pentru acestea nu se percep taxe aditionale si nu se fac rezervari. Nu purtam raspundere pentru autovehiculele parcate necorespunzator, in afara parcarii proprii si nici pentru lucrurile lasate in interiorul autovehiculelor. 
Minibar: 
- Fiecare camera pune la dispozitie un minibar incarcat cu diverse produse: bauturi racoritoare si alcoolice, dulciuri, etc. Produsele din minibar sunt contra-cost. 
- Evidenta consumului este mentinuta zilnic de catre departamentul de housekeeping prin intermediul fisei de minibar, la finalul sejurului achitandu-se valoarea totala consumata. 
- Este obligatorie completarea si semnarea fisei de minibar de catre turist. 
- Scoaterea produsului din minibar sau inlocuirea este considerata drept intentie de consum si se achita. 
Bunurile de valoare: 
- Fiecare camera dispunde de o cutie de valori. Pentru siguranta, bunurile de valoare vor fi pastrate in seiful camerei. 
- Nu ne asumam responsabilitatea pentru pierderea sau furtul obiectelor personale nesupravegheate si nedepozitate in seiful pus la dispozitie. 
Acces piscina: 
- Piscina exterioara este incalzita si sezoniera. In functie de conditiile meteo aceasta este deschisa in perioada 30.04.2022 – 01.10.2022. 
- Turistii cazati au acces gratuit la piscina exterioara, in intervalul 8:00-20:00. Este strict interzisa folosirea prosoapelor din camera. 
- La cazare vor primi cardurile pentru prosoape care vor putea fi folosite la piscina. Acestea vor fi returnate la momentul check out-ului. Deteriorarea sau pierderea cardurilor se taxeaza (50 ron/buc). 
- Asigurarea cu sezlonguri se face in limita disponibilitatii si sunt gratuite pentru turistii hotelului. Sezlongurile nu se rezerva in avans, ci se ocupa in functie de disponibilitate la momentul sosirii la piscina. 
Acces plaja: 
Plaja este amenajata in functie de conditiile meteo in perioada aproximativa 15.06.2022- 15.09.2022. 
Accesul la plaja se face pe baza unui voucher primit la receptie, care se preda pe plaja in schimbul sezlongului; Voucherul poate fi valorificat doar de catre turistii cazati in hotel si este interzisa transmiterea acestora catre alte persoane. 
Voucher-ul este valabil pentru ziua in curs, pentru o singura persoana. Numarul voucherelor este egal cu numarul de nopti al sejurului. 
Reclamatiile privind serviciile turistice prestate vor fi facute direct hotelului de catre turist in timpul sejurului. Reclamatiile facute dupa plecarea turistilor nu vor fi luate in considerare.
Conditii de plata:
- rezervari early booking: avans 25% la data rezervarii, diferenta pana la data limita early booking;
- rezervari standard: 25% la data rezervarii, plata integrala cu minim 21 zile inainte de inceperea sejurului;

Conditii de anulare:
Rezervarile early booking sunt nerambursabile.
Rezervari la tarife standard:
Dupa data rezervarii penalitatile sunt:
Pentru sejur in perioada 01.07-11.09.22
- in intervalul dintre data rezervarii si  31 de zile inainte de data inceperii sejurului penalitatea este de 10%.
- in intervalul cuprins intre 30 zile si 17 zile  inaintea datei de incepere a sejurului penalitatea este de 20%.
- in intervalul cuprins intre 16 zile pana in ziua inceperii sejurului, neprezentare la hotel sau eliberarea camerelor inainte de expirarea sejurului penalitatea este de 100%;
Pentru sejur in perioadele 01.04 – 30.06.2022 si 12.09 – 31.10.2022
- in intervalul dintre data rezervarii si 11 zile inainte de data inceperii sejurului penalitatea este de 10%.
- in intervalul cuprins intre 10 zile pana in ziua inceperii sejurului, neprezentare la hotel sau eliberarea camerelor inainte de expirarea sejurului penalitatea este de 100%;

vezi mai multe

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!