Resort Green Village

Sfantu Gheorghe - Tulcea, Romania
Sfantu Gheorghe
de la
EUR15187EUR
2 adulti

Amplasare:Sfantu Gheorghe, locul unde unde Dunărea întâlnește Marea Neagră;
Resort: 89 de camere confortabile - camere duble, fiecare cu o terasă primitoare, apartamente cu 2 și 3 camere și penthouse-uri cu vedere către lacurile și canalele Dunării; restaurant si braserie, centru de sanatate (sauna, masaj, jacuzzi), sala de sedinte sau de cinematograf, gradina ecologica, Turtle Kids Club, piscina, inchiriere biciclete si caiace, activitati outdoor, pe apa si pe uscat, cursuri de gatit, degustare de vinuri, spatiu pentru tir cu arcul;   
Camere: camera dubla este matrimoniala sau twin, are grup sanitar si terasa / balcon (in functie de nivel).camera superioara este situata la mansarda si este formata dintr-o camera (un pat matrimonial, canapele si fotolii din ratan) si un grup sanitar. Accesul se face pe o scara exterioara (balcon la intrarea in camera), iar suprafata este cuprinsa intre 38-50 mp. apartamentul cu 1 dormitor este format dintr-o camera dubla (matrimoniala sau twin) la etaj si un living la parter (cu grup sanitar si terasa), legatura facandu-se printr-o scara interioara. apartamentul cu 2 dormitoare este format din doua camere duble (twin) la etaj (fiecare cu grup sanitar si balcon) si un living comun la parter (cu bar, grup sanitar - de serviciu si terasa), legatura facandu-se printr-o scara interioara. Tariful este valabil pentru 4 persoane, cu regimul de masa specificat. Livingul din apartamente este dotat cu fotolii de ratan. Acestea nu sunt extensibile, dar spatiul permite instalarea unui pat suplimentar (la cerere, in functie de disponibilitate)

Tarifele includ: cazare si regimul de masa specificat si accesul la Entertainment Center (Cinema intern/extern, biliard, tenis de masa, table, sah, Rummy, Darts, carti de joc, biblioteca de vacanta), Lotus Spa (sauna uscata, Jacuzzi exterior, piscina exterioara) si Kids Club (cort special amenajat pentru joaca, masute si scaune din lemn, tablita cu creta; ansamblu de tobogan si leagan, piscina gonflabila pentru copii, diverse jucarii de exterior). Receptia, restaurantul, Entertainment Center, Kids Club si Lotus Spa sunt situate in zona "Pelican & Lebada". In zona "Egreta" se afla Jacuzzi, River Bar, sala de sport si un spatiu multifunctional. In zona "Starcul Alb" se afla un iaz pe care se poate pescui de agrement.Patul suplimentar este inclus in tarife doar pentru segmentele de varsta pentru care este obligatorie achizitionarea acestuia: al doilea copil (0-11.99 ani), copil (12-17.99 ani), al treilea adult; in camere duble se poate instala un singur pat suplimentar; 

Tarifele nu includ: taxa de acces in Delta Dunarii. Permisele de acces în rezervatie pot fi achizitionate de la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (A.R.B.D.D.) sau de la centrele de informare turistica. Tariful de intrare nu se aplica pentru copii, elevi, studenti, pensionari, veterani de razboi, fosti detinuti politici sau urmasii eroilor martiri si ranitii in Revolutia din Decembrie 1989. Informatii suplimentare se pot obtine la adresa: http://ddbra.ro.

Conditii de valorificare si anulare
1. Tarifele sunt pentru minimum 5 nopti in perioada 01.07 - 31.08.2021. Daca rezervarile sunt pentru 1-4 nopti, tarifele se majoreaza cu 55 lei / noapte, indiferent de spatiul de cazare si nu se aplica reducerea “Early Booking”.
2. Tarifele sunt pentru minimum 3 nopti in perioadele 30.04 – 30.06.2021 si 01.09 – 17.10.2021. Daca rezervarile sunt pentru 1-2 nopti, tarifele se majoreaza cu 55 lei / noapte, indiferent de spatiul de cazare si nu se aplica reducerea “Early Booking”.
3. Pentru perioadele 02.04 - 29.04.2021 si 18.10 - 31.12.2021 NU se va aplica “Minim stay”.
4. Pentru rezervarile mai mari de 5 nopti inclusiv nu se aplica supliment de weekend.
5. Pentru cazare in camere duble in regim “single”, tariful se diminueaza cu: 64 lei / noapte (contravaloarea micului dejun) sau 167 lei / noapte (contravaloarea micului dejun si a cinei) in cazul pachetelor turistice cu demipensiune.
6. Beneficiarul va transmite Prestatorului situatia finala a rezervarii cu cel putin 7 zile inainte de data intrarii astfel: seriile documentelor emise catre turisti (voucher), tipul ofertei („Early Booking”, etc), numele turistilor, numarul de adulti / copii, data nasterii copiilor, data inceperii si terminarii sejurului, numarul de nopti, tipul mesei si alte servicii comandate si confirmate de catre Prestator (pat suplimentar, animal, bicicleta, etc).
7. Orice modificare adusa rezervarii dupa momentul garantarii, se va face doar cu acordul prealabil al Prestatorului.
8. Beneficiarul poate anula o rezervare confirmata de Prestator fara a suporta penalizari doar in conditiile mentionate la pct. 4.1 si 4.8 din prezentul contract.
9. Orice alta anulare se va supune conditiilor mentionate la pct. 4.2 si 4.3 din prezentul contract.
10. Anularea rezervarilor “Early Booking” dupa perioada de aplicare a reducerilor se penalizeaza cu 100% din valoarea rezervarii.
11. In cazul in care, in timpul sejurului, turistul isi micsoreaza perioada de sedere in Resort, suma achitata initial nu se returneaza si nu se compenseaza cu alte servicii.
12. Pentru perioada Festivalului de Film „Anonimul”, conditiile de anulare speciale sunt:
12.1: Daca rezervarea este anulata cu mai mult sau egal cu 30 de zile inainte de data inceperii Festivalului, nu se va percepe nici o penalizare;
12.2: Daca rezervarea este anulata cu 15-29 zile inainte de data inceperii Festivalului, se va retine 50% din totalul rezervarii;
12.3: Daca rezervarea este anulata cu 1-14 zile inainte de data inceperii Festivalului sau in caz de neprezentare (No-Show) se va retine intreaga valoare a rezervarii.

Servicii de masa Cina servita in regim “demipensiune” include doar apa plata, restul bauturilor se vor comanda “a la carte”. Cina poate fi servita in sistem ”serviciu la farfurie” sau bufet (pentru minimum 30 de persoane). Alocatia pentru pranz* va putea fi folosita tip "fisa cont". Pranzul nu este inclus in tarife. Meniurile speciale (Halal, Kosher) sunt la cerere si confirmate in prealabil de Prestator. Regimul de masa achizitionat si platit nu se poate schimba in timpul sejurului.

Capacitate maxima
Camera dubla zona “Egreta”: 2 adulti;
Camera dubla zona “Pelican / Lebada”: 2 adulti + 1 copil (0-11.99 ani) sau 3 adulti;
Camera dubla zona “Starcul Alb”: 2 adulti + 1 copil (0-11.99 ani);
Camera Superioara zona “Pelican / Lebada”: 2 adulti + 2 copii (0-11.99 ani) sau 3 adulti + 1 copil (0-11.99 ani)
Camera Superioara zona “Egreta”: 3 adulti;
Apartament cu 1 dormitor: 2 adulti + 2 copii (0-11.99 ani) sau 3 adulti + 1 copil (0-11.99 ani);
Apartament cu 2 dormitoare: 4 adulti + 2 copii (0-11.99 ani) sau 5 adulti.

Oferte promotionale
1. Early Booking 2021 - 20% discount pentru rezervari facute pana la 31.01.2021 si platite integral pana pe 05.02.2021, exceptie perioada 15.07 – 31.08.2021; - 15% discount pentru rezervari facute pana la 28.02.2021 si platite integral pana pe 05.03.2021, exceptie perioada 02-15.08.2021 (Festivalul Anonimul). Rezervarile facute cu reducere “Early Booking” sunt nerambursabile cu exceptia anularilor facute pana la finalizarea termenului corespunzator de EB. - Reducerea “Early Booking” se aplica la valoarea totala a serviciilor comandate, conform tarifelor contractuale (fara suplimentarea valorii serviciilor de masa: “fisa cont”). - Reducerea “Early Booking” se aplica doar rezervarilor care respecta conditia “minim stay”. - Resortul isi rezerva dreptul de a modifica oferta “Early Booking” in functie de valorificari si de disponibilitate cu o notificare prealabila de 48 de ore. - Reducerea “Early Booking” nu se aplica rezervarilor din perioada Festivalului de film “Anonimul” si in perioada sarbatorilor legale mentionate mai jos.
2. Zile Gratuite de Vacanta (“3 = 4” Platesti 3 nopti si stai 4 nopti) Gratuitatea se ofera doar la cazare cu mic dejun, in perioadele 02 - 29.04.2021 si 18.10 - 31.12.2021, in limita disponibilului. Oferta nu se aplica in zilele Sarbatorilor Legale!
3. Oferta “Weekdays” Discount 10%: se aplica doar la cazare cu mic dejun pentru sejururile de 5 nopti, de duminica pana vineri, in perioadele 02.04 – 17.06.2021 si 12.09 - 31.12.2021, in limita disponibilului. Se mai acorda 50 % reducere la transferul cu barca (exclusiv Cursa 1)! Oferta nu se aplica in zilele Sarbatorilor Legale!
Calendarul sarbatorilor legale pentru 2021 este urmatorul: - Pasti & 1 Mai 30.04 - 03.05.2021 - 1 Iunie 29.05 - 01.06.2021 - Rusalii 18.06 - 21.06.2021 Ofertele nu se cumuleaza intre ele sau cu alte oferte emise de catre Prestator in decursul anului.

Mentiuni:
- Pentru accesul la cina este obligatorie purtarea bratarii inmanata la receptie la momentul cazarii.
- Prosoapele pentru plaja / piscina se acorda in schimbul unui card special (achizitionat de la receptie in baza unui depozit drept garantie: 49 lei / prosop). - In perioada sarbatorilor legale, festival, evenimente speciale, Resortul Green Village isi rezerva dreptul de a majora tariful si are obligatia sa instiinteze Beneficiarul cu minimum 15 zile inainte de a intra in vigoare, iar rezervarile efectuate pana la data instiintarii se vor presta la tarifele deja confirmate.
- Turistii pot veni insotiti de animale de companie pentru care vor achita taxa de acces in Resort Green Village (49 lei / noapte / animal). In Green Dolphin Camping accesul animalelor de companie este gratuit. In ambele cazuri este necesara anuntarea prealabila a Prestatorului.
- Fumatul este strict interzis in camere, restaurant, cinematograf si in special, in toate spatiile inchise! Pericol de incendiu! Daca nu se respecta aceasta interdictie, se va achita o penalizare de 100 euro / persoana, pana la momentul decazarii. Fumatul este permis doar in spatiile special amenajate!

Transport cu barca de la Murighiol la resort Green Village sau camping Green Dolphin
Tarife/persoana/dus-intors
30.04 – 17.10.202 - 186 Lei
02.04 – 29.04.2021, 18.10 – 31.12.2021 - 162 Lei

Conditii:
1. Tarifele includ  transportul bagajelor de la barca la camera (dus-intors).
2. Copiii intre 0 - 2.99 ani au transportul asigurat gratuit, tinuti in brate de catre parinti / adulti (din motive de siguranta).
3. Copiii intre 3 - 5.99 ani vor primi loc separat, la tariful de 49 lei / copil (dus-intors).
4. Copiii intre 6 - 11.99 ani vor primi loc separat si vor achita o taxa de 50 % din tarifele practicate.
5. Copiii peste 12 ani sunt considerati adulti si platesc tarif intreg.
6. Din motive de siguranta, este interzis accesul cu bauturi si produse alimentare in incinta Resortului. In situatii speciale si cu mentionarea prealabila, taxa suplimentara pentru transportul acestora este de 10 lei / colet / sens.
7. Neprezentarea la timp la ora specificata atrage penalizarea cu 100% din pretul transferului si plata integrala pentru urmatorul transfer.
8. Adultii si copiii intre 0-11.99 au dreptul la 1 bagaj de 20 kg / persoana; pentru bagajele ce depăşesc această valoare se va percepe o taxa suplimentara de 5 lei / kg. Nu ne asumam raspunderea pentru bagajele deja deteriorate.
9. Turistul are dreptul de a transporta 1 bicicleta sau 1 carucior de copil contra cost (49 lei / sens) si cu informarea prealabila a Resortului.
10. Turistul are dreptul de a transporta 1 animal de companie tinut in cutie speciala de transport (sau in brate, pe propria raspundere), contra cost (49 lei / dus-intors) si cu informarea prealabila a Resortului.
11. Turistii pot veni insotiti de animale de companie pentru care vor achita taxa de acces in Resort Green Village (49 lei / noapte / animal). In Green Dolphin Camping accesul animalelor de companie este gratuit.
12. Turistul are dreptul de a stationa cu barca personala in zona Marina Bay a Resortului (taxa este de 25 lei / zi) cu anuntarea prealabila a Prestatorului cu cel putin 72 de ore inaintea intrarii.
13. Transportul femeilor insarcinate se face cu acordul medicului; in lipsa acestuia, turista isi asuma consecintele transportului avand obligatia sa semneze o declaratie pe propria raspundere.
14. Resortul Green Village / Campingul Green Dolphin isi asuma dreptul de a refuza transportul unui bagaj mai mare de 35 kg / persoana sau a bicicletei / caruciorului de copil / animalului de companie sau a altor obiecte / echipamente ce nu au fost mentionate in cererea de comanda. Resortul poate asigura transportul acestor bagaje de la barca la camera (dus-intors) contra unei taxe de 49 lei / camera.
15. Barcile au o capacitate minima de 2 locuri si maxima de 22 locuri; acestea vor fi alocate in functie de numarul turistilor inscrisi pentru cursa respectiva.
16. Barcile pot fi acoperite sau descoperite; nu putem garanta barci acoperite pe toate cursele.
17. Indiferent de anotimp, recomandam turistilor o vestimentatie adecvata conditiilor meteo si deplasarii in viteza pe apa.

Orar
26.04 - 30.09.2021
Cursa 1: Murighiol – Resort / Camping Tur 13:30 si Retur 10:30
Cursa 2: Murighiol – Resort / Camping Tur 17:30 si Retur 15:30
02.04 - 25.04.2021, 01.10 - 15.10.2021
Cursa 1: Murighiol – Resort / Camping Tur 13:30 si Retur 10:30
Cursa 2: Murighiol – Resort / Camping Tur 16:30 si Retur 15:00
16.10 - 31.12.2021
1 Cursa / zi: Murighiol – Resort / Camping Tur 13:30 si Retur 11:30

Conditii:
- Dupa lasarea serii, nu se mai opereaza transporturi.
- Durata transportului cu barca este de aprox. 60-70 de minute. - Modificarea cursei se poate face numai cu acordul Prestatorului cu minimum 72 ore inainte de intrare. - Nu sunt luate in calcul modificarile cursei facute in ziua transportului.
- Turistii sunt rugati sa ajunga la pontonul de imbarcare cu 15-30 de minute inainte de ora transportului. - Din respect fata de ceilalti turisti, barca va astepta maximum 15 minute dupa ora stabilita.
- Pentru oaspetii care au pierdut cursa 1 de transport, exista 2 alternative, in limita disponibilului: - fie vor fi transportati cu cursa 2, insa au prioritate turistii care erau confirmati pentru aceasta cursa - fie vor plati un transport special pentru ei (cu un cost suplimentar de 441 lei / barca / sens pentru 1-3 persoane sau 662 lei / barca / sens pentru 4-5 persoane) in limita disponibilitatii. !!! Atentie: barca ce va efectua transportul special va ajunge in aprox. 60 de minute la Murighiol, aceasta plecand de la Resort.

Loc de imbarcare
Masinile se vor lasa in parcarea “STAR 2000” din Murighiol (este privata, pazita si cu plata: 20 lei / masina / zi). Plata se face doar numerar, la plecare, in baza unei cartele primite la sosire. Coordonate GPS: 45°02'36.9"N 29°11'29.0"E (45.043595, 29.191396) Waze: Parcare Star 2000 (Murighiol) De la drumul principal din Murighiol, mergand spre iesirea catre Dunavatu de Sus, faceti stanga la prima intersectie, conform indicatorului “Green Village". Inainte de parcarea “Cormoran”, faceti dreapta conform indicatorului “Green Village” si continuati aproximativ 700 m, pe stanga sensului de mers veti vedea signalistica benzinariei ‘’STAR 2000’’, dar si un panou cu imaginea si logo-ul “Green Village”. Numar de contact pentru transport (apelabil numai in ziua transportului): 0731.818.534 (Receptia Green Village).

Excursii cu barca in Delta Dunarii, tarife pentru o persoana
Excursie la varsarea Dunarii in Marea Neagra, durata: ~01h00, 44 Lei Nr.min.persoane: 2
Excursie la Garla Turceasca, durata: ~02h00, 123 Lei Nr.min.persoane: 2
Excursie Sulina - Cordon litoral, durata: ~02h30’, 235 Lei Nr.min.persoane: 2 Include/persoana: 1 sticla de apa (0.5 l)
Excursie pe canale, pana la Sulina, durata: ~04h00-06h00, 333 Lei Nr.min.persoane: 2 Include/persoana: 1 sticla de apa (0.5 l)
Excursie la Caraorman, durata: ~06h00, 225 Lei Nr.min.persoane: 4 Include/persoana: 1 sticla de apa (0.5 l) In pret nu sunt incluse cheltuielile de transfer auto spre padure, taxa de acces si masa la localnici. Acestea se achita numerar la fata locului.
Excursie pe Lacurile de Nord,durata: ~04h00,235 Lei Nr.min.persoane: 4 Include/persoana: 1 sticla de apa (0.5 l)

Conditii:
- Copiii intre 0-5.99 ani beneficiaza de excursii gratuit, tinuti in brate de catre parinti / adulti (din motive de siguranta).
- Copiii intre 6-11.99 ani au 50% gratuitate, cu loc (sub supravegherea atenta a adultului).
- Excursiile se pot achizitiona cu EB conform politicii tarifare.
- In cazul pachetelor achizitionate anticipat pentru care nu se poate organiza excursia din cauza starii vremii, se poate acorda compensare de suma aferenta achitata (exclusiv alte servicii din cadrul Resortului).

vezi mai multe

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31