O3zone

Tusnad, Romania

Amplasare: in centrul statiunii Baile Tusnad, la 650m de lacul Ciucas, 23km de Lacul Sfanta Ana, 35km de Miercurea Ciuc;
Hotel: 117 spatii de cazare, restaurant, piscina interioara, sala de fitness, sauna, baie turceasca/baie de aburi si cada cu hidromasaj/jacuzzi (contra cost) si o baza de tratament;
Camere: TV, cablu TV, aer condiţionat, minibar, telefon, seif, internet, balcon şi baie proprie cu cabină de duş sau cadă şi uscător de păr.

Tarifele includ: servicii de cazare si masa, accesul la spa (piscină interioară, jacuzzi, saune şi mini sală fitness), commission, TVA; taxa de statiune (2 lei persoana peste 14 ani) se achita separat la receptia hotelului. Patul suplimentar pentru copiii 0-13.99 ani nu este inclus in tarife.

Capacitate maxima cazare: dubla: 3 adulti si un copil (0-5.99 ani), apartament standard 3 adulti si un copil(0-13.99 ani), apartament family 4 adulti si doi copii (0-13.99 ani)

Alte informatii:
Program funcţionare Spa: marţi-duminică 9:00-21:00, luni 14:00-21:00. Hotelul isi rezerva dreptul de a închide temporar centrul spa pentru efectuarea lucrărilor de mentenanţă. În perioadele vacanţelor şcolare, precum şi în weekenduri pe tot parcursul anului (ziua de vineri şi sâmbătă) nu se aplica tarifele cu mic dejun. Rezervările pot fi făcute doar la tarifele cu demipensiune sau pensiune completă. Pentru perioadele speciale: sărbătorile pascale, Rusalii (ortodoxe şi catolice), 1 Mai, Sf. Maria. Sf. Andrei-1 Decembrie, Crăciun şi Revelion se aplica tarife speciale de pachet. Nu se confirmă rezervări cu tariful de cazare cu mic dejun. Nu se acceptă animale de companie în hotel.

vezi mai multe

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!