Mera Resort

Venus, Romania
Venus
de la
EUR14724EUR
2 adulti

Amplasare:: la 200 de m de plaja;
Resort:: alcatuit din 2 hoteluri - Mera Sky si Mera Blue conectate printr-o receptie comuna, piscina de 1000 mp cu dusuri cervicale, banchete cu hidromasaj si gheizere, piscina pentru copii cu o adancime maxima de 50 cm cu un mini Aqua Park, piscina cu tobogane acvatice - 3 canale, pentru copiii mai mari, centru SPA & Wellness cu saloane de masaj si de infrumusetare, piscina interioara, sauna si hammam, sala de fitness, restaurant, bar a la carte, beach bar pe plaja, Kids Club & Kids Park, parcare (400 locuri);
Mera Spa SPA & Wellness:: suprafata de 800 mp cu 3 zone: Wellness, Pool & Thermarium si Fitness (cu vedere la gradina Zen).
Zona Wellness: cabinet de masaj single, un cabinet suite ( pentru terapii in cuplu), prevazut cu cada de hidromasaj dubla, cu cromoterapie si ozonoterapie si dus tropical cu cascada. Cabinetul de infrumusetare este dotat cu pat electric cu masaj si infrarosii; aparat cu oxygen hiperbaric pentru terapii faciale si corporale.
Zona Pool & Thermarium: piscina incalzita (>28 grade) cu o suprafata de 80 mp si o adancime de 140 cm, cu cascade cervicale si inot impotriva curentului, dusuri emotionale, fantana de gheata, bazine Kneipp cu cascade cervicale (apa are o temperatuta de 17, respectiv 35 grade), sauna finlandeza (uscata), baie de vapori (sauna umeda), bio-sauna (o alternativa moderna a Finish saunei), salina cu sare de Himallaya, hammam (Ceremonial turcesc/ Ritual marocan).

Camere:: elegante, decorate in culori calde;
Camera dubla matrimoniala/twin cu suprafata de de 15.20 mp are un pat matrimonial (180/190 cm) sau doua paturi individuale ( 80/190 cm). Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, prosoape pentru plaja, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa, uscator de rufe, minibar contra cost.
Apartamentul Junior Suite este compus dintr-o camera de zi, cu canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial, avand o suprafata de 28,44 mp. Fiecare camera dispune de baie proprie si balcon. Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, prosoape pentru plaja, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa, uscator de rufe, minibar contra cost.

Servicii de masa:: all inclusive;
Programul de funcționare al restaurantului Mera: 
o micul dejun se servește zilnic între orele 7.00-09:30 
o prânzul se servește zilnic între orele 12:30 -14:30; 
o gustarea se servește zilnic între orele 10:30 – 12:00; 16:00 – 18:30 
o cina se servește zilnic între orele 19:00-21:00 
Programul de entertainment de pe terasa restaurantului Mera se va desfășura zilnic între orele 19:00 și 22:30. 
În incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o ținută decentă, fără obiecte și accesorii de plaja. 
Este interzisă părăsirea restaurantului sau terasei cu alimente și/sau băuturi, veselă, tacâmuri, etc.

Important:
Cazarea se efectuează începând cu ora 16.00, iar eliberarea camerelor se realizează până cel târziu la ora 12:00. 
Serviciile din ziua sosirii încep cu prânzul, moment în care veți primi brățara care vă oferă acces la facilitățile resortului menționate în pachetul all inclusive. Check-out-ul se realizează cel târziu la ora 12:00 și presupune predarea cardurilor de acces și a brățarilor. După această oră nu va mai fi permis accesul la facilitățile resortului. 
La solicitarea clienților și în funcție de camerele disponibile, se poate depăși ora de eliberare a camerei cu cel mult 6 ore peste ora 12.00, contra cost (50% din tariful afișat la recepție). Depășirea cu mai mult de 6 ore se taxează 100% din tariful afișat la recepție. Bagajele pot fi păstrate la camera de bagaje timp de cel mult 24 de ore, fără plată. Cazarea se face pe baza unui act de identitate (carte identitate, pașaport, certificat de naștere în cazul copiilor) și a voucher-ului emis de agenție, însoțit de anexă, semnată de agent și de către turist. 
Alocarea camerelor se face în funcție de disponibilitatea Resortului din ziua cazării. Din acest motiv nu se poate garanta o camera pe un anumit etaj, cu o anumita pozitionare, camere alăturate.  
Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor, pe care Resortul încearcă să le onoreze în limita disponibilităților. 
Hotelul nu percepe taxă pentru parcare și nici nu reține locuri pentru turiști. Parcarea este gratuită în limita disponibilității. Parcarea nu este pazita in mod special si prin urmare Resortul nu este responsabil pentru paza juridica a autoturismului sau a bunurilor din acesta.
Fumatul este interzis în incinta hotelului, exceptând balcoanele camerelor și spațiile din hotel amenajate/dotate cu scrumiere. Turiștii care nu respectă această regulă vor suporta rigorile legii nr. 15/2016 (amendă de la 100 lei la 500 lei). 
Este interzis accesul cu animale de companie în incinta hotelului. Mera Onix are dreptul să refuze cazarea clienților însoțiți de animale de companie sub sancțiunea anulării rezervării și a plății unei penalități, echivalentul a 50% din valoarea intregului sejur rezervat.; aceiași sancțiune se aplică și în cazul în care se constată prezența în hotel a animalelor sau păsărilor de companie după efectuarea cazării.

Tarifele includ: cazare cu all inclusive, comisionul agentiei si TVA; patul suplimentar pentru copii sau al treilea adult nu este este inclus in tarife;

Conditii de plata::
rezervari early booking - 100% pana la data limita early booking;
rezervari standard - 50% la data rezervarii, diferenta cu minim 15 zile inainte de data inceperii sejurului;
Conditii de anulare, penalitati::
Anulare rezervari early booking: rezervarile sunt nerambursabile
Anulare rezervari standard:
Dupa data confirmarii rezervarii si 16 de zile inainte de data inceperii sejurului penalizarea este de 50%;
In intervalul 15 si 0 zile inainte de data inceperii sejurului, neprezentarea la hotel sau eliberarea camerelor inainte de expirarea sejurului se retine 100% suma achitata;In cazul neprezentarii clientilor la data mentionata in contract/voucher, rezervarea se anuleaza pentru intreg sejurul cu retinerea penalitatilor de 100%.

vezi mai multe

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!